Over mij

Hi! Wat leuk dat je wat meer over mij wil weten. Ik ben Bianca van Beelen (1974), woon samen, ben moeder van 3 kinderen. Mijn vriend heeft er 2. De dames en 1 heer zijn in de leeftijd van 20 tot 15 jaar. We zijn zeker geen model familie, maar ik ben heel blij met mijn gezin en trots dat we inmiddels onze weg aardig hebben gevonden als samengesteld gezin!

Familie en vrienden zijn voor mij heel belangrijk. Ik ben een echt mensen-mens.

Stylen, interieur en fotografie zijn mijn grote passie. Mijn persoonlijke woonstijl kenmerkt zich in een warme basis aangevuld met verschillende kleuren in wisselende materialen. Eén element wat niet meer mag ontbreken in onze woning zijn kamerplanten. Vroeger bleef geen plant leven in mijn huis, maar oefening baart kunst en eigenlijk is het zo moeilijk niet…..gewoon op tijd water geven 

Na jarenlang als directiesecretaresse te hebben gewerkt werd het tijd voor iets anders. Creatief ben ik altijd geweest en ik word daar ook het meest blij van. In mijn persoonlijk leven zijn er in de afgelopen jaren best wat ingrijpende dingen gebeurd. Wij hebben wat rare genen in onze familie, waarvan ik er zeker met eentje ‘gezegend’ ben, het andere wil ik niet weten. Een ander erfelijkheids dingetje is migraine wat mijn leven soms best ingewikkeld maakt.

Maar ook het verliezen van onze ouders, allebei veel te jong, zijn bepalende momenten geweest in mijn leven. Zeker toen onze moeder 3 jaar geleden heel plotseling wegviel uit ons leven begon ik mij af te vragen wat ik nu eigenlijk echt wilde. Het leven kan namelijk zomaar voorbij zijn. Al jaren hield ik vast aan zekerheid en vastigheid, lekker makkelijk en met zoveel gezondheidsklachten ook wel prettig. En toch maakte het mij niet blij. En hoewel we allemaal echt niet elke dag hoeven rond te springen van buitensporig geluk, want dat is gewoon niet reëel, is het wel heel belangrijk om happy te kunnen zijn met wat je doet.

En ja hier ben ik dan. Ondanks dat het stylen een gevoel is waarvan ik weet dat het in mij zit wilde ik een basis leggen voor mijn bedrijf. Hiervoor heb ik in het afgelopen jaar twee vakopleidingen gevolgd bij de NIA Academie. Ik heb gekozen voor Interieurstyling en Interieurontwerpen. Beide super leerzaam, ontzettend veel kennis opgedaan en dingen geleerd waarvan ik niet dacht dat ik het zou kunnen. Die mooie uitspraak van Pippi Langkous ‘ik heb het nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’ riep ik op het vlak van perspectief tekenen niet zo heel hard. Maar ik had het nooit gedaan en ik kan het!

Mijn bedrijf staat, de eerste opdrachten zijn een feit. Ik mag en kan met mijn passie aan de slag.