Wat kan ik voor je doen

Stylingadvies aan huis

Stylingadvies aan huis (2,5 uur)

Praktische stylingtips en inspiratie

Oplossingen en tips voor je woonvragen

Kleurenplan

Na afloop ontvang je een document met daarin alles wat we besproken hebben en kun je zelf aan de slag! Voorafgaand aan de afspraak stuur ik je een vragenlijst, zodat ik alvast een idee krijg wat je wensen zijn.

€ 238,50

Uitgebreid stylingadvies

Intake bij je thuis

Moodboard

Kleur- & materialenplan

Voorstel meubels en klein meubilair

Shoppinglist

Als het plan klaar is kom ik bij je thuis om het toe te lichten. Je kunt dan met het plan aan de slag gaan. Durf je dit zelf niet aan dan kan ik je hierbij natuurlijk helpen, dit kunnen we tijdens de afspraak bespreken. De meerprijs hiervoor is € 75,00 per uur.

€ 450,00

Groenstyling

Advies aan huis

Creëer sfeer met planten

Waar moeten ze eigenlijk staan

Wat zijn de trends in planten

Welke planten moet ik kiezen

Niet onbelangrijk, welke pot kies ik voor de plant

Na afloop ontvang je een document met daarin alle planten en informatie op een rij zodat je zelf aan de slag kunt! Wil je dat ik mee ga om de planten uit te zoeken en aan te schaffen dan kan dit ook. Dit kunnen we tijdens het bezoek aan huis bespreken.

€ 75,00
per uur

Verschillende mensen, verschillende wensen. Wil je meer dan wat in één van bovenstaande pakketten wordt aangeboden, dat kan! Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend intakegesprek waarin we jouw wensen kunnen bespreken. Na afloop ontvang je via de mail een passende offerte.

Tarieven zijn inclusief BTW. Het advies kunnen we op het moment zelf nog uitbreiden. Ieder volgend uur bedraagt € 75,00. Reiskosten zijn inclusief tot een straal van 30 km vanaf Hoorn. Bij afspraken buiten dit gebied reken ik € 0,30 per km.